En takk til ambulansetjenesten.

Play Video

Akuttlaken!

En enklere hverdag for ambulansearbeidere.

Vårt akuttlaken Jona 200 har i lengre tid vært i bruk på enkelte ambulansestasjoner. Det er et høy-absorberende engangslaken som er virus- og bakterietett. Pasienten svøpes i lakenet slik at eventuelle kroppsvæsker absorberes av lakenet. I tillegg har den en løfte styrke på 150 kg som forenkler forflytning opp på båre og over i seng.

Miljø er svært viktig for oss. Produktet er biologisk nedbrytbart, og er derfor svanemerket.

Vi har stor tro på at Jona 200 er en svært effektiv, rimelig og enkel løsning på flere utfordringer utover smittevern i både ambulansen, på stasjonen og akutten.

Takk for jobben dere i ambulansetjenesten gjør hver dag. Vi brenner for å bidra til at nettopp dere får en enklere hverdag.

Hjertelig hilsen
ASAP

Hvordan brette Jona 200 på båren?

Play Video

The disposable sheet is very practical in a field hospital, a hospital and during patient transportation. Its strong capacity to absorb fluids helps to maintain hygiene, keep patients comfortable and prevent foul odors. It consequently helps to prevent transmission of infections amongst health personnel and patients.

Hanna Oommen

RN, RM, MSc in Disaster Relief Health

ASAP Jona Serien

Et universalt flerbrukslaken utviklet til bårer og senger og brukes også som forflytningslaken eller til innpakking.

Produktet er 0.7mm tykt, utstyrt med et farget barrieresjikt som hindrer lekkasjer. Høy slitestyrke og tåler en belastning på 150kg.

asap-jona-200

More information?

Our solutions are adapted to your local conditions.