Om oss

Sammen om mer tid til omsorg

Unik på verdensbasis

ASAP Norway ble etablert i 2007 av gründer Astrid Skreosen som hadde idéen om å utvikle ett tilpasset fødelaken til fødesenger. ASAP Norway har siden utviklet neste generasjons oppdekningsutstyr til sengeposter, bord og bårer, som har særlige behov i forhold til søl og væskeproblematikk.

ASAP Norway har vært i markedet siden 2012 og har etablert et internasjonalt nettverk av distribusjonspartnere i Norden og Nord-Europa. Vi jobber i mange ulike bransjer og industrier i 26 land. Produksjon og utviklingsavdeling ligger i Telemark, Norge.

Fremtiden stiller krav til at nye produkter skal favne flere behov i ett og samme produkt og gjøre hverdagen enklere, tryggere og mer miljøvennlig. Og om ikke det er nok skal produktet også frigjøre ressurser som kan brukes til andre og viktigere ting. Vi kaller det bærekraftig innovasjon og det får oss til å gløde.​

Fra hjelpepleier til entreprenør

Sa opp jobben i frustrasjon

I 2001 fikk jeg 50 prosent ­nattevaktstilling på føden ved sykehuset i Skien. Arbeidet innebar mye vasking av fødestuer, men også de ordentlig koselige ­oppgavene som å gi saft til de nybakte ­foreldrene eller å veie og måle en nyfødt baby. Men én ting reagerte jeg på, selve fødesengen, eller aller mest, at det som lå oppå fødesengen ikke var tilpasset ­bruken. Laken som skled rundt under fødselen og blod og ­fostervann som flommet utover sengen og ned på gulvet." Hun bestemte seg for å lage et nytt laken. Et svært tynt, superabsorberende laken som passer til fødesengen, som beskytter madrassen mot fukt og som fører til mindre avfall og vask.

Astrid Skreosen

Mindre søl

Rask absorbering av væske og odorkontroll

Mindre ressursbruk

Kostnadseffektive løsninger gjennom hele verdikjeden

Mer tid til omsorg

Utviklet gjennom nært samarbeid med helse- og omsorgsbransjen

MER OM OSS

Vår historie ufiltrert

Å være hjelpesykepleier under fødselen var en travel jobb, og hun elsket det. Etter hver fødsel var det hennes jobb å sørge for at alt var klart før neste. Men den delen av jobben ble så frustrerende at hun valgte å si opp drømmejobben. La oss dele detaljene om hva som gjorde henne til å ta dette avgjørende skrittet.

Administrasjon

Vårt team står klare til å svare på dine henvendelser

Terje Berntzen

DAGLIG LEDER

Astrid Skreosen

salgssjef

Asgeir Nilsen

PRODUKSJONSSJEF

Elena Skreosen​

KUNDEANSVARLIG

«Man må ta tak i utfordringene, ikke vente på at andre skal gjøre det for deg»

Astrid Skreosen

CEO and founder of ASAP Norway

Our Mission
& Values

ASAP Norway skal være en foretrukket leverandør av neste generasjons høyabsorberende engangsunderlag verden over.